Concept  uitbreiding en modernisering bedrijfswoning boerderij.

De bedrijfswoning is geheel opnieuw ingedeeld in een privé deel en een bedrijfsmatig deel. De uitbreiding bevind zich in het privé-gedeelte, welke de vorm ontleend aan de bestaande kapvorm met een verlegde noklijn. De gootlijn is tevens verlegd om de uitbreiding onderdeel van het volume uit te laten maken. Zo ontstaat er een overdekt zitterras met uitzicht over de landerijen. De uitbreiding is op de hoek onder de overkapping opengewerkt. Vanuit de woonkamer geeft een met zink omkaderd bloemenraam zicht op het land. De kap is volledig te vernieuwen en gedekt met Eternit leien, welke afwateren in een verdekt gemonteerde bakgoot. De gevels zijn geschilderd in een eigentijdse kleur, de kozijnen en nieuwe, zichtbare constructieonderdelen zijn uitgevoerd in accoya, een zeer duurzame houtsoort.

Opdrachtmatig: V.O. / D.O / Bouwvoorbereiding

Ontwerp: 2017 / Uitvoering: