Verbouwing  woning Oirsbeek

De twee oorspronkelijke bouwvolumes waren op de verdieping niet toegankelijk of bruikbaar. Er is een master-slaapkamer ontworpen boven de hoofdbouw, voorzien van maatwerk kleedkasten en een badruimte, en een separaat toilet. Toevoeging van een trap ontsluit de verdieping. Een loft-achtige open ruimte is het gevolg van de ontwerpbeslissingen. Modernisering door het verwijderen van alle getoogde constructies, open zichtlijnen, en heldere vormen maken het interieur van de woning eigentijds. Toekomstbestendige ingrepen zoals dakisolatie maken deel uit van de ingreep.De begane grond is aangepast op de nieuwe vorm en functionele invulling. Achter het bedhoofd is een separatiewand geplaatst waarachter inloopkasten voorzien zijn.

Opdrachtmatig: V.O. / D.O / Bouwvoorbereiding / Aanbesteding / Uitvoering

Ontwerp: 2017 / Uitvoering:2019