Nieuwbouw  uitbreiding Slagerij

Op een zeer markant gelegen lokatie staat een, van oudsher, familiebedrijf dat het gehele traject van het slagersvak beheerst. Verspreid over de Limburgse heuvels graast eigen vee, en op lokatie word nog zelf geslacht. Op de plek van de voormalige bedrijfswoning en naastgelegen terrein word een bedrijfsloods gerealiseerd waar de productie werkzaamheden t.b.v. het bedienen van de Horeca zullen worden onder gebracht. Op de verdieping bevind zich een presentatieruimte, kantine, kleedruimten en een berging. De verdieping is tevens verbonden met de aan de linkerzijde gelegen oudbouw, waar zich de kantoren bevinden. Het gehele traject is door ons verzorgt, inclusief interieur, techniek en grafische vormgeving.

Opdrachtmatig: V.O. / D.O / Bouwvoorbereiding / Aanbesteding / Uitvoering

Ontwerp: 2014 / Uitvoering:2015