Restauratie – Renovatie  Boerderijwoning

Voor deze voormalige boerderij hebben we een geheel nieuwe invulling bedacht voor de interne structuren. Hierbij is vooral gelet op de aanwezige kernwaarden die in het pand aanwezig zijn: deze zijn ‘opgewaardeerd’ en behouden. Zo zijn spanten op de verdieping blootgelegd, waar ze voorheen geheel ingepakt waren in wanden. De functies: keuken, toilet, verdiepingstrap, keldertrap, meterkast en home-cinema zijn geheel geïntegreerd in een vrijstaand element. Dit element is tevens de scheiding tussen de royale leefkeuken en de intiemere woonkamer. Het geheel is af te scheiden middels schuifdeuren. Op het achtererf bevonden zich de voormalige keuken en een appartement. Deze zijn gesloopt, hiervoor in de plaats is een uitbouw ontworpen die de ‘carré’ afmaakt, en meer ruimte geeft op de binnenplaats.  De uitbouw is momenteel nog niet gerealiseerd.

Opdrachtmatig: V.O. / D.O / Bouwvoorbereiding

Ontwerp: 2015 / Uitvoering:2016