interieur  Luxe appartement Meerssen

Een gehele nieuwe indeling en routing bedacht voor dit luxe appartement. Keuken is vergroot door een berging erbij te betrekken. Op deze manier is het contact met de eetkamer vergroot. Voor de materialisering is gekozen voor een robuuste uitstraling. Het keuken blok is vormgegeven als één blok dat schijnbaar boven de vloer zweeft. Alle apparatuur is ondergebracht in een kastwand die in een vlak ligt met de aansluitende wand. Op de verdieping is een toilet toegevoegd, en een toilet is vernieuwd. De badkamer is uitgebreid: de voormalige berging doet nu dienst als zeer luxueuze inloopdouche. vanuit het bad ontvouwd zich zicht op de kathedraal van Meerssen. Door met een plafondhoge spiegel te werken lijkt de ruimte groter en spannender.

 

Opdrachtmatig: V.O. / D.O / Bouwvoorbereiding / Begeleiding Uitvoering

Ontwerp: 2014 / Uitvoering: 2015