Interieur  Maastricht

Gebrek aan ruimte en overzicht zijn het uitgangspunt voor de nieuwe indeling van deze keuken. De doorgang naar de eetkamer is vergroot door de constructie op te vangen en de deur naar het verras is dichtgezet en vervangen door een raam met driedeling. De vleugels liggen geheel verdekt achter het kozijn om zo groot mogelijk glasoppervlak te verkrijgen. In de eetkamer is een vou-schuif pui geplaatst om het buitengevoel op zomerse dagen te versterken. Middels heldere lijnen en sobere kleurstelling is getracht de focus op detailniveau te leggen zodat de eerste indruk een kalm beeld geeft, maar niet saai of kil aandoet. Het gebruik van natuursteen vs moderne materialen creëert een spannend geheel.

 

Opdrachtmatig: V.O. / D.O / Omgevingsvergunning / Bouwvoorbereiding / Begeleiding Uitvoering

Ontwerp: 2014 / Uitvoering: 2014