Deze zwart ge-poedercoate bloembak versterkt de architectuur en sluit naadloos aan bij het ontwerp en materialisering van de woning. Vaak zijn het de ‘kleine’ ingrepen die een ontwerp af maken.

De mooie Heilige Laurentiuskerk van Bemelen. De toren dateert uit de 13e – 14e eeuw. De pastoor heeft ons gevraagd het onderhoud in kaart te brengen en te coördineren. Een hele eer!

Woning Margraten: de gevelbekleding is aangebracht en alle kozijnen afgewerkt. Nu verder met badkamer, keuken en de vloerafwerkingen.

Woning Cadier en Keer. De binnenwanden zijn inmiddels op hoogte voor de derde vloer. Het stalen spant voor het dak zal gelijktijdig met de vloer aangebracht worden. Het buitenspouwblad van een rood-blauwe langformaat is stootvoegloos aangebracht, met dunbedmortel een zeer dunne lintvoeg gerealiseerd om zo een elegante lijnstructuur te creëren. Contouren worden voelbaar, doorzichten en lichtval begint zich langzaam af te tekenen.

De stukadoor is klaar. De gevels kunnen verder afgewerkt worden, en de betimmeringen kunnen aangebracht worden.

Altijd een mooie mijlpaal in het bouwproces: aanvang grondwerkzaamheden. De nieuwbouw van deze woning in Cadier en Keer zal nog voor de vakantie ‘uit de grond’ zijn, zodat we daarna flink door kunnen met de metselwerken. De vormgeving en materialisering van de woning is geïnspireerd door de bebouwing die het straatbeeld definieert. Door hier een eigentijdse interpretatie aan te geven, ontstaat er een spanning tussen de bestaande ‘vanzelfsprekendheid’ en de moderne, eigentijdse toevoeging. Op deze manier kunnen we de nieuwe woning inpassen in de context van de oude dorpskern.

Afbouw samenvoegen woningen te Puth: de hardsteen ombouw en haard zijn geplaatst, de eiken visgraad vloer is geplaatst. Een moderne boerderij woning.

Nieuwbouw buitengebied Margraten.

Restauratie visgraad parket. Deze vloer is bijna 100 jaar oud!

Contouren nieuwbouw woning Klein Welsden.

Een louvredak in het overdekt terras laat een fraaie lichtspreiding zien over de stalen pui.

De nieuwe sfeerbepalende elementen zijn geplaatst bij ons project te Oirsbeek. Stalen taatsdeur en de bloktrap met verspringende treden markeren de laatste bouwfase.

De nieuwe gevelelementen zijn geplaatst, de luifel hangt. De schaduwlijn word zichtbaar.

Bij deze uitbouw is het Anthra Zink gemonteerd met horizontale felsen, gelijk verdeeld tot op de metselwerk plint in een zwarte baksteen.

Drie plafondsparingen met dakramen omlijst door een kader. Het kader correspondeert met het ontwerp voor de diner-tafel.

Verbouwing en uitbreiding woning Elkenrade met Kunradersteen. Vakwerk.

Alle bovenlichten stadswoning Aylvalaan weer voorzien van het originele Glas-in-lood. Geheel schoongemaakt en aangepast op de nieuwe sponningmaten. Het lood is gepatineerd om de verweerde uitstraling te verkrijgen. Door de plaatsing tussen twee schijven glas is de isolatiewaarde flink toegenomen. Verduurzaming bestaande woningen en veilig stellen van deze waardevolle details gaat wel degelijk hand in hand.

De eerste doorbraken zijn een feit. In Puth voegen wij twee woningen samen tot één. Flinke klus.

In Spaubeek beginnen de exterieur afwerkingen zichtbaar te worden. Het anthra zink aan de onderzijde van de opbouw is gemonteerd. De houten gevelbekleding van Fraké zal na verloop van tijd een mooi grijs patina vertonen.

Op ons kantoor de bovenverdieping ingericht als materialen/stalen archief. De nieuwe trap, toilet en kitchenette aan het zicht onttrokken middels een stalen wand. Bijna klaar!

Woning Mergelweg opgeleverd.

Villa Gulpen, de steenstrips bijna allemaal aangebracht, gevelisolatie aangebracht. Nu afwerken. Volgende week de stalen puien plaatsen!

Afbouw van de woning Mergelweg. Gevelstucwerk nog realiseren, PV panelen op de uitbouw, en de tuin afwerken.

Gestart met strippen van deze bungalow.

Renovatie en uitbreiding woning Aylvalaan te Maastricht. Voor de stort begane grondvloer van de uitbouw gaan we over het dak met de betonpomp.

Verbouwing en uitbreiden woning Elkenrade. Opdrachtgevers hebben schitterende accomodaties gerealiseerd in de schuren. Nu gaan wij de woning aanpakken.

Schuurwoning in Sint Geertruid. Eiken jukstructuren met kozijnen voorzien van zwarte poedercoating. Monolith betonvloer aangebracht, nu verder afwerken.

Aan deze voormalige boerderij in Berg en Terblijt realiseren we momenteel een uitbouw volledig afgewerkt met zwart zink.

Totaalrenovatie en uitbreiding woning in Spaubeek. Asbest zojuist gesaneerd, nu kunnen we flink verder met de opbouw van houtskeletbouw en de aanbouw afgewerkt met gevelstukwerk.

Uitbouw vrijstaande woning te Gulpen. Louvredak en lichtstraten in voorbereiding. De te plaatsen stalen pui scheidt binnen-buiten met minimale belijning.

Woonbeton met vloerverwarming gestort in de volledig gerenoveerde en uitgebreide stadswoning Maastricht. Gelegen aan de voet van de Sint Pietersberg is de woning fors uitgebreid met een eenlaags aanbouw met aansluitende patiotuin.

Gevelelement tot aan de dakrand. Maximale zichtlijnen en lichtinval.

Deze woning gaan we volledig isoleren en fors uitbreiden. Het souterrain word voorzien van isolatie met steenstrips, de hoofdblok word geheel ingepakt en gestuct.

Zwarte gevelbekleding met zwarte kozijnen. Transformatie werkplaats naar woonhuis.