Villa Gulpen, de steenstrips bijna allemaal aangebracht, gevelisolatie aangebracht. Nu afwerken. Volgende week de stalen puien plaatsen!

Afbouw van de woning Mergelweg. Gevelstucwerk nog realiseren, PV panelen op de uitbouw, en de tuin afwerken.

Gestart met strippen van deze bungalow.

Renovatie en uitbreiding woning Aylvalaan te Maastricht. Voor de stort begane grondvloer van de uitbouw gaan we over het dak met de betonpomp.

Verbouwing en uitbreiden woning Elkenrade. Opdrachtgevers hebben schitterende accomodaties gerealiseerd in de schuren. Nu gaan wij de woning aanpakken.

Schuurwoning in Sint Geertruid. Eiken jukstructuren met kozijnen voorzien van zwarte poedercoating. Monolith betonvloer aangebracht, nu verder afwerken.

Aan deze voormalige boerderij in Berg en Terblijt realiseren we momenteel een uitbouw volledig afgewerkt met zwart zink.

Totaalrenovatie en uitbreiding woning in Spaubeek. Asbest zojuist gesaneerd, nu kunnen we flink verder met de opbouw van houtskeletbouw en de aanbouw afgewerkt met gevelstukwerk.

Uitbouw vrijstaande woning te Gulpen. Louvredak en lichtstraten in voorbereiding. De te plaatsen stalen pui scheidt binnen-buiten met minimale belijning.

Woonbeton met vloerverwarming gestort in de volledig gerenoveerde en uitgebreide stadswoning Maastricht. Gelegen aan de voet van de Sint Pietersberg is de woning fors uitgebreid met een eenlaags aanbouw met aansluitende patiotuin.

Gevelelement tot aan de dakrand. Maximale zichtlijnen en lichtinval.

Deze woning gaan we volledig isoleren en fors uitbreiden. Het souterrain word voorzien van isolatie met steenstrips, de hoofdblok word geheel ingepakt en gestuct.

Zwarte gevelbekleding met zwarte kozijnen. Transformatie werkplaats naar woonhuis.