Paul Bovens Architectural Design

Through modifications and new additions, buildings with a depth and richness
that can never be achieved with new construction are created.

Source: deArchitect.nl

Read more >

Integrated total concepts

Interior + exterior + surroundings

Revaluation of buildings and surroundings

Preferring additions and alterations to new construction

Collaboration in design and execution

Intensive involvement of all parties

On the
drawing board

"Paul levert hoogwaardig maatwerk, denkt met je mee en respecteert je eigen ideeën, is punctueel en weet waar hij over praat. Ik ben onder de indruk van zijn ontwerp van onze badkamer en van het eindresultaat. Ik zou hem zonder twijfel weer vragen."

C.V.

"Paul is een architect die luistert naar de wensen van de klant en tracht die te verwezenlijken vanuit zijn professie en ideeën. Niet eigenwijs, maar wel standvastig. Goed aanspreekbaar en bereid om een 'stapje extra' te doen. Een hele fijne samenwerking!"

M.S.

"Paul is creatief, nauwkeurig, luistert goed en komt zijn afspraken na. Naast het ontwerp heeft hij ook de uitvoering gedaan en dat is een hele goede beslissing gebleken. Hij heeft een fantastisch team samengesteld en ervoor gezorgd dat de bouw soepel is verlopen en binnen de aangegeven tijd. Wij zouden bij een volgend project Paul zeker weer het ontwerp en de uitvoering laten doen."

R.v.A.

"Paul designed and 'built' out house in the south of Holland which consisted of part rebuild and part extension (new build). Notable about this project is that it was 'conceived', designed, permitted and constructed whilst living abroad. Not only is Paul very creative and client focussed but he manages to change from principal design architect, to contract (award) analyst, to project/contract manager during execution, seamlessly as the project rolls through the consecutive phase. From our first hand experience, he comes with the highest recommendations."

H.v.D.